Автор: Виктор Блъсков, Труд Следвайте Гласове в Телеграм Хавиер Милеи изпълни мечтите

...
Автор: Виктор Блъсков, Труд Следвайте Гласове в Телеграм Хавиер Милеи изпълни мечтите
Коментари Харесай

Президентът на Аржентина унижи световния политически елит в Давос с унищожителна реч

Автор: Виктор Блъсков, " Труд "  Следвайте " Гласове " в Телеграм

Хавиер Милеи извърши фантазиите на стотици милиони от целия свят - да отиде пред световния хайлайф на Световния стопански конгрес в Давос и да каже на Клаус Шваб и неговите глобалисти в лицето: “В опит да наложите социализма си заменихте класовата битка с измислена битка сред мъжете и дамите. Наложихте този феминизъм, който вреди на всички. Измислихте битката сред човек и природата с климатичната, зелена нервност. Направихте това с надзор не на производството, а посредством надзор на медиите, университетите и културата. Това е неуспех, води единствено до беднотия и от ден на ден от нас се борят срещу този нов социализъм, който налагате ”.

Завършекът на президента на Аржентина също бе изключително гръмък: “До всички, които слушат това - не позволявайте да ви плашат някакви бюрократи и политици-паразити, не се предавайте, вие сте героите и Аржентина е ваш съдружник. Благодаря ви и да живее свободата, по дяволите! ”

Не, това не е пресилване, това в действителност бяха негови думи. Речта към момента е налична, въпреки мненията да не са разрешени, заради всеобщата поддръжка за Милеи и насмешки против глобалистите.

Започвайки речта си с това по какъв начин западният свят е пред смъртна заплаха и за това са отговорни социалистите, той ясно загатна, че става въпрос за тези в стаята - които или са заблудени, или желаят да станат част от привилегированата класа отпред на социалистическия свят. Обвини ги, че в опита си да се борят против свободата и пазара те усилват единствено бедността. Социализмът, изясни той, не е към този момент това, което сме привикнали да свързваме с него - а просто опит да се ограничи свободата и политическият хайлайф да се разпорежда със собствеността на хората. 

Макар Световният стопански конгрес да е към този момент прочут, за който не е осведомен с него - това е най-голямото заседание на политически водачи в света. На него вземат участие Володимир Зеленски, Урсула фон дер Лейен, Еманюел Макрон, Антъни Блинкен (държавният секретар на САЩ), министър председателят на Китай и десетки други. Събранието се прочу през последните години със своите рекламни материали и клипове, в които предлага свят, в който хората нямат право на благосъстоятелност, а всичко се управлява от глобалистки компании и елита. Именно на тях Милеи сподели, че тези хрумвания водят до беднотия и неуспех.

Гостите даже не се бяха окопитили, когато Милеи почна да вади шокираща статистика след шокираща статистика - по какъв начин Брутният вътрешен продукт на света в цялата ни позната история колкото да е мърдало, преди да се откри капитализмът на свободния пазар. Ясни статистики, по какъв начин придвижването на социализма води до беднотия. Как тъкмо това, което те вършат, е срещу просперитета. Как обричат света на застоялост.

Пред тълпата от глобалисти Милеи пусна една от атомните бомби в своята тирада - налозите са кражба. Държавите събират налозите посредством насила, затова колкото по-високи са налозите, толкоз по-малко независимост. Либертарианската концепция по какъв начин страната не може да разполага с парите на своите хора бе изречена точно на хората, които постановат от ден на ден налози, ограничавания и разнообразни такси върху бизнеса.

Преди малко повече от месец Хавиер Милеи завоюва президентските избори в Аржентина. Той скандализира целия свят с обещанията си просто да затвори множеството министерства в Аржентина и да отстрани социализма, сложил страната на колене от тежка беднотия. Вчера Милеи още веднъж раздруса света със своята тирада. Шамарът, който нанесе на глобалистите, ще се помни дълго време и едва ли Клаус Шваб и неговите международни водачи ще не помнят по какъв начин им беше казано на личния им конгрес, че са просто “паразити ”. Преди няколко дни той е записал видео, в което изяснява, че задачата на пътуването му до Давос, за което е заплатил с персонални средства, е да засади концепцията за свободата в един конгрес, безнравствен от хрумвания за социализма. 

Точно като обещанието му да върне свободата на Аржентина - Милеи съумя.
 

Инфо: " Труд "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР